Privacy

Je gegevens ergens achterlaten op internet, dat doe je niet zomaar. Natuurlijk moet je er een goede reden voor hebben, en het feit dat je vanaf vandaag gevonden zou kunnen worden door iemand die naar jou op zoek is, is een hele goede reden.
Je gegevens worden opgenomen in een geautomatiseerd gegevensbestand dat alleen door hiervoor opgeleide medewerkers van ons bureau mag en kan worden geraadpleegd. Het meeste raadplegen gebeurt trouwens door de computer, die bij zoekopdrachten automatisch het bestand doorwerkt op zoek naar een match. Alleen bij twijfelgevallen zal een van onze zoekconsultants de gegevens raadplegen om zekerheid te hebben.
De gegevens uit het Contactregister worden nooit aan derden verstrekt, ook niet aan degene die naar je op zoek is. De enige die je ooit kan benaderen is een medewerker van ons bureau. Het spreekt vanzelf dat de inhoud van het Contactregister niet zal worden gebruikt voor commerciŽle doeleinden. Wel nemen we aan dat we je op de hoogte mogen houden van belangrijk nieuws rond het Contactregister zelf.

Wie staat er achter het Contactregister?

Het Contactregister is een initiatief van Leijs & Partners, particulier onderzoekbureau te Bussum. Dit bureau heeft een vergunning van het Ministerie van Justitie, onder de vermelding POB818. Deze vergunning stelt ons juridisch in staat onderzoek voor derden te verrichten. Een particulier onderzoekbureau is gehouden aan een strikte gedragscode en staat onder controle van het Ministerie van Justitie en de Regiopolitie.
Bovendien is Leijs & Partners gehouden aan de richtlijnen van de Commissie Bescherming Persoonsgegevens. Wij zijn aangemeld onder nummer m1023115.

De directeur van Leijs & Partners is mevrouw E.(Els) P.J. Leijs (1952).
Els heeft sinds 1992 ervaring met het opsporen van uit het oog verloren famileleden en vrienden, waaronder een kleine zeven jaar voor het televisieprogramma Spoorloos van de KRO. Zij heeft alle vergunningen en diplomaís die nodig zijn voor het houden van een particulier onderzoekbureau.
Els Leijs heeft al vele honderden mensen geholpen een belangrijk iemand (terug) te vinden. Haar zeer persoonlijke werkwijze, de betrokkenheid waarmee ze haar werk doet en de enorme know-how die zij in een kleine vijftien jaar heeft opgebouwd, garanderen de best mogelijke resultaten. Het was al lang een droom van haar om een gratis en daardoor voor iedereen toegankelijk register op te zetten, om nog meer mensen te kunnen helpen bij het terugvinden van dierbaren.

Heb je vragen aan Mw. Els Leijs, dan kun je haar persoonlijk mailen op het adres elsleijs@contactregister.nl